Nyhet

Kens och Ebbots spöklika upplevelse: "Vi hade blazat som fan"

Avslöjar hemlig Så Mycket Bättre-aktivitet.

I det senaste avsnittet av podcasten Nemo Möter En Vän tar programledaren Nemo Hedén emot rapparen Ken Ring. Under det 40 minuter långa samtalet kommer de bland annat in på Ken Rings medverkan i Så Mycket Bättre 2013. Ebbot Lundberg, Agnes Carlsson, Bo Sundström, Titiyo, Lill Lindfors och Ulf Dageby var de övriga medverkande artisterna det året, och det var de två förstnämnda som Ken Ring kom bäst överens med, berättar han.

Det var också Ebbot som var med under den kväll Ken Ring berättar om i Nemo Möter En Vän. Samtalet går som följer:

Ken: − Man kan säga så här, jag och Ebbot hade haft en trevlig kväll med vin och ost.


Nemo: − Ni puffade, jag lovar att ni puffade.

Ken: − Näe ... Men i alla fall, jag och Ebbot hade haft en trevlig vinkväll och så stod vi ute på trappan och det var mörkt som fan. Det var ett sånt moment då vi kände att Gud var med oss, du vet. Helt plötsligt kommer det en stor svart grej åkande mot oss, så här skitsakta, flytande, som om den inte har ben, som ett spöke. Och jag och Ebbot vi står och håller varandra i handen du vet, kollar på det här, och klockan är typ ett på natten. Och han ba: "Ken, förstår du vad det är vi bevittnar nu?". Sen kom den fram och så var det Agnes som varit ute på en långpromenad i en stor Canada Goose-jacka. Vi trodde att det var en uppenbarelse, typ Jesus.

Senare i podden, efter outrot, hörs Ken Ring säga: "Du vet, vi hade blazat som fan ... Sen bara kommer det något åkande mot oss och vi bara stod där så här, 'shit nu händer det något'."


Se när Ebbot framför Ken Rings Allanballan:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE