Nyhet

Välkänd electro-duo säljer hemgjort sex-tape

"Det här är en obekväm och ganska bisarr sits för oss".

När Claire Evans och Jona Bechtolt från electro-duon Yacht blev bestulna på en film innehållandes paret ha sex med varandra, och den läckte ut på internet, tog de ett djärvt beslut. De valde att sälja filmen själva.

En hemsida finns i dagsläget där sex-tapet finns att köpa för 5 dollar, i stället för att de som är intresserade av att se Yacht i en sexakt ska behöva stream eller ladda ner filmen olagligt. I ett långt Facebook-inlägg beskriver duon varför de agerat som de gjort, och att det handlar om att ta kontrollen över filmen.

"Videon är ute där nu. Vi kan inte ändra på det. Men vi kan försöka att vara "så YACHT som möjligt" och ta någon sorts kontroll över vad som har hänt. Så vi ber om en sak: om du känner till 100% att du verkligen måste se vår film, streama eller ladda inte ner den. I stället önskar vi att du laddar ner videon, Louis C.K.-style, direkt från oss."

Claire och Jona skriver också att filmen absolut inte var tänkt att komma ut, utan att den bara var gjord för dem själva. Men för den som vill se, eller bara "göra en god gärning", finns den att köpa här.

Yacht grundades 2002, och sedan 2006 har Claire Evans och Jona Bechtolt varit ett par. Senaste plattan de släppte var I Thought The Future Would Be Cooler som släpptes i slutet av 2015. 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE