Nyhet

GUIDE: Helgens konsertmåsten

Mycket att välja mellan när vardag blir helg.

Äntligen fredag, hörrni! Väderprognosen visar på regn och rusk så varför inte stanna inne i värmen för lite sköna live-spelningar? Här är några förslag som händer just denna helg.
 
ANGEL OLSEN
 
Är en amerikansk folk- och indierockartist. Hon har över två miljoner streams på sin låt Shut Up And Kiss Me på Spotify. Ett spår som är ifrån hennes tredje fullängdare My Woman, med release i september i år. Hennes musik har berört många och när hon släppte sitt andra album Burn Your Fire For No Witness på Jagjaguwar, samma bolag som Bon Iver, fick hon lovord från många håll. Pricka in nu på lördag eller söndag!
 
Lördag, Debaser Strand, Stockholm
Söndag, Pustervik, Göteborg
 
VOLBEAT
 
Det danska rockbandet Volbeat har nu två spelningar kvar i Sverige, ikväll på scandinavium och sedan Stockholm på lördag! Bandet är på senare tid uppmärksammade för låten For Evigt, vars text i refrängen byts från engelska till danska. Recensionerna efter Malmö-spelningen är i torsdags innehåller både ris och ros, som brukligt. Så det bådar gått inför helgens spelningar!
 
Fredag, Scandinavium, Göteborg
Lördag, Globen, Stockholm
 
RED FANG
 
Heavy metal-bandet från Portland bildades 2005 och har sedan dess släppt flera album och EP:s. De har spelat på många ställen och efter att deras låt Whales And Leeches hamnade på Billboards 66:e plats fick de spela på The Late Show With David Letterman. Så varför inte starta helgen med att gå och lyssna på metal en grå dag som denna?
 
Fredag, KB, Malmö
 
ANDRA KONSERTER I HELGEN:
 
Fredag 21 oktober
 
Turnover, Sorority Noise, Lava Bangs och Provocera
Skjul Fyra Sex, Göteborg
 
Kvelertak
Nobelberget, Stockholm
 
The Fooo Conspiracy
Lisebergshallen, Göteborg
 
Lördag 22 oktober
 
James Vincent Mcmorrow
Debaser Medis, Stockholm
 
Mary J Blige & Maxwell
Annexet, Stockholm
 
Kvelertak
The Crypt, Linköping
 
Pete Bassman
Pustervik Göteborg
 
Haul & Heathen Hands & Earl Great
Grand Öl&Mat, Malmö
 
Söndag 23 oktober
 
Kvelertak
KB, Malmö
 
Fifth Harmony + Camrym & Aleen
Annexet, Stockholm
 
ANNONCE