Nyhet

Säkert gör 2 helt olika spelningar under Way Out West

GAFFA.se – allt om musik.

Det blir två spelningar med Annika Norlin och hennes Säkert under årets Way Out West. En mer avskalad och intim variant på området "Höjden" i Slottsskogen nu på torsdag 10 augusti klockan 14.30.

På natten mot söndag klockan 00.45 gör Säkert sin andra konsert, på Bananpiren, under Stay Out West-flagg och uppbackad av ett sjumannaband.

LÄS OCKSÅ: Superstjärnan spelar på Foo Fighters kommande album

Läs hennes egna ord:


"Lördag 00.45 spelar vi på Bananpiren på Stay Out West. Känns i teorin som min drömfestivalspelning, att det ska vara mörkt och svettigt och sjumannaband och ljus som äntligen syns trots att det är sommar.  

Men i sommar har vi även gjort ett par spelningar i liten, avskalad sättning och fattat att det också passat oss ganska bra. Så när Way Out West nu frågade om vi ville komplettera vår Bananpiren på lördag-spelning med en Höjden på torsdag-spelning kändes det helt rätt. Höjden-spelningen kommer bli en fest för alla som brukar sura över att trummorna överröstar texterna. 

Vi kommer spela nästan helt olika låtar på de olika spelningarna, de kompletterar alltså varandra, så kom gärna på bägge! Det är dessutom 18-årsgräns på Bananpiren har vi fattat, så om man är under 18 kan man komma till Höjden. 

Alltså: 

Torsdag, 14.30, Höjden, Way Out West: Säkert! avskalat
Bara sång, gitarr, klaviatur och orgel. Kommer bli en liten, avskalad och avslappnad spelning. Ta med en kaffe, sitt ner och önska låtar. Obs vi får se om vi kan dom. 

Lördag, 00.45, Bananpiren, Stay Out West
Sju personer, trummor, bas, ljus, gäster osv. 

/Annika Norlin"

LÄS OCKSÅ: TÄVLING: Vinn Way Out Wests snyggaste outfit

Way Out West sker i Göteborg 10 till 12 augusti och har sedan tidigare gjort klart med Flume, Jon Hopkins, Lana Del Rey, The xx, Frank Ocean, Band Of Horses, Ryan Adams, Danny Brown med flera.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

ANNONCE