Nyhet

Liam till Morrissey: "Önskar dig en eländig jul"

GAFFA.se – allt om musik

Det går knappt en dag utan att någon ur Manchesters popadel gör eller säger något som leder till att de dyker upp i medierna. Och juldagen –  huvudfirardagen under julen i England och USA – var inget undantag. 

Liam Gallagher tog till Twitter och önskade den 58-årige Morrissey en "eländig jul". 

LÄS OCKSÅ: RECENSION: Högtflygande musikalmagi för drömmande själar

Den gamle Oasis-vokalisten stavade Morrisseys namn fel, med endast ett "s", men det är föga troligt att han menade någon annan än den miserable popmisantropen vi känner som Steven Patrick Morrissey.

Morrissey, som aldrig riktigt varit först med det senaste, fixade ett eget Twitter-konto nyligen. Och inledde sin Twitter-karriär med följande extremt Morrissey-präglade tweet:

Liam fortsatte sedan med att citera låttexter från The Smiths. Bland annat denna, från Meat Is Murder-låten That Joke Isn't Funny Anymore.

Förkortningen A.Y.W. står här för "as you were", de ord som avslutar nästan alla av Liams tweets. Den äldre av de två Manchester-bördiga har ännu inte svarat på den "yngres" sturska julhälsning.

I övrigt ryktas det att Liam och brodern Noel Gallagher har begravt stridsyxan. Det har man hört förr – släktsåpan lär fortsätta, på ett eller annat sätt.

LÄS OCKSÅ: "All business runt omkring kvävde mig"

ANNONCE