Nyhet

Presenterar dragplåster – "en av de allra mest önskade artisterna"

GAFFA.se – allt om musik

Dimitri Vegas & Like Mike är en av världens största EDM-akter och placerades i år på andra plats på respekterade EDM-topplistan DJ Mags "Top 100 DJ's 2017”. Nu är de klara för nästa års Brännbollsyra.

DJ-duon består av belgiska bröderna Dimitri Thivaios och Michael Thivaios. De har headlineat och avslutat världens största EDM-festival Tomorrowland under de senaste fyra åren inför en publik på över 100 000 personer. Duon är mest kända för sina spektakulära liveshower, men de har också gjort hitlåtar som Tremor (med Martin Garrix), Complicated (med David Guetta) och The Hum.

– Dimitri Vegas & Like Mike är rankade #2 i världen och duon har varit en av de allra mest önskade artisterna till festivalen i fyra års tid, säger David Arkhult, festivalgeneral för Brännbollsyran i ett pressmeddelande.


De spelade senast i Sverige i somras på Ullevi i Göteborg på Summerburst.

Brännbollsyran har vuxit till att bli Sveriges fjärde största musikfestival och äger rum 31 maj till 2 juni 2018 och har blivit utsåld 2016 & 2017 med över 16 000 besökare per dag.

Nästa år sker festivalen 31 maj till 2 juni och platsen är Campus Arena i Umeå. Sedan tidigare har man bokat Silvana Imam, Erik Lundin, Vigiland, Will Sparks (AU) och Broiler (NO).

ANNONCE