Nyhet

Subkult-festivalen presenterar dragplåster

Två nya namn klara.

Subkultfestivalen utökar sitt utbud med två stora och internationella namn i form av industriell pop från USA och energisk electrorock från Belgien. Nu på morgonen släpptes Vive La Fête, bestående av Danny och Els som träffades för första gången 1997. Med sin värld av musik, humor, glamour, kärlek och sensuella electrorock har de tagit Vive La Fête jorden runt och spelat på både hippa klubbar och festivaler. Det var ett par år sedan bandet var i Sverige sist, men i och med Subkultfestivalen kommer de äntligen återigen till svensk mark.

Dessutom kommer Aesthetic Perfection, ett soloprojektet från Los Angeles-baserade producenten Daniel Graves. Med en karriär som sträcker sig över 15 år, fem album, en mängd singlar och musikvideor har Graves återuppfunnit vad det menas med att vara en dark electro-artist som kombinerar industrial, pop, goth och allt däremellan.

Subkult går av stapeln 16 – 17 juni i Trollhättan och har förutom dagens nya släpp bland annat tidigare bokat Project Pitchfork, She Past Away och S.P.O.C.K.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE