Nyhet

LÅTPREMIÄR: It's For Us – Ghost Officer

"Den gick under arbetsnamnet 'Postpunklåten' så den är nog lite inspirerad av den musikscenen".

It's For Us har nyligen skrivit på för alltid lika pålitliga och Göteborgsbaserade indielabeln Luxury. Imorgon skickar de ut låten Ghost Officer på divese streamingtjänster, men redan idag kan GAFFAs läsare premiärspela den här. Gör det och ta del av vår korta men kärnfulla intervju med bandet om låten.

Hur kickade själva processen till Ghost Officer igång? 
 
Jon: Hmm, det är lite dimmigt runt processen men den började nog i min dator där den sen upptäcktes/fick nytt liv av Millas sång och tog sig sedan vidare till replokalen och resten av bandet. 
 
Någon särskild inspiration som var viktig för just det här spåret?
 
Jon: Jag var ganska inspirerad av min nya trummaskin och trumljuden var nog en rätt viktig inspiration ... I övrigt gick den under arbetsnamnet Postpunklåten så den är nog lite inspirerad av den musikscenen :) 
 
Vad handlar den om?
 
Camilla: Texten handlar likt de flesta andra låtar på skivan om uppbrott, visioner, drömmar, närhet, ensamhet och identitet. Historien bakom är min egen, sen är den öppen för tolkning av alla. :)
 
Hur ser era framtida planer ut?
 
Camilla: Skivan släpps i april på Luxury. Därefter kommer vi förhoppningsvis göra det vi gillar mest; spela, spela och spela!!!
 
ANNONCE