Nyhet

Bråvallas bästa – här är 6 spelningar du inte får missa

GAFFAs skribenter på plats har sagt sitt.

Idag drar Bråvalla Festival igång på allvar! GAFFA har ett tungt gäng på plats och vi bad årets recensenter att lista årets måsten. De fick välja två spelningar var, här är resultatet:

JESPER ROBILD

Kreator på en stor scen med en överraskande rolig speltid mitt i natten. Ett av världens mest energiska liveband har dessutom en fullpoängare i ryggen.


Baroness. Missade dem snöpligt i Köpenhamn förra helgen på grund av transportproblem. Senaste albumet Purple är den felande länken mellan Foo Fighters och Mastodon och premieras med rätta live.

ANDRÉ SPÅNG

Yung Lean. Eftersom vad som helst kan hända. 


Håkan Hellström. Eftersom allt kommer gå som planerat.
 
EMIL VIKSELL
 

Prophets Of Rage. Det här är egentligen lite bättre på pappret än det är i verkligheten. Men 90-talsikonerna från Rage Against The Machine, Public Enemy och Cypress Hill är ändå ett måste. Rapmetalens svar på Travelling Willburys kommer garanterat generera revolutionärt röj. ”Make America Rage Again”!

Die Antwoord är lika mycket ett konstprojekt som en hiphop möter electro-grupp. Huruvida de verkligen är bra går att diskutera. Men odiskutabelt är att Ninja och Yo-Landi Vi$$er (samt DJ:n God) är en helt sanslöst smaklös och makalös live-urladdning.

Räkna med en herrans massa recensioner, bildgallerier, krönikor, enkäter och nyheter från årets stora happening i Norrköping!


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

 
ANNONCE