Nyhet

Jocke Berg vill inte prata i direktsändning – och tittarna rasar

GAFFA – alt om musik

Igår var det stor Polar Music Prize-gala. Sedan skulle alla stjärnor äta och TV4 filmade det hela.

Programledaren Tilde de Paula Eby minglade bland matgästerna och stannade till hos Niklas Strömstedt för att bland annat fråga om han är Sveriges svar på Sting. Han verkade väl inte helt hålla med om det och Tilde fick den geniala idén att kolla med Kents Jocke Berg, som satt rygg mot rygg med Strömstedt, om han höll med om hennes resonemang. 

Efter att det velats lite om vem som skulle kontakta Kent-frontaren, tog Tilde nästa steg.


– Ska jag fråga honom? Kan du inte knacka lite på hans axel? Vågar du? Jocke? Jocke Berg! Vi diskuterar om Niklas Strömstedt kan vara Sveriges svar på Sting, ska hon ha sagt enligt Expressen.

Till slut reagerade Jocke Berg, när Tilde tog beslutet att ställa sig vid hans bord. Hon ställde frågan på nytt: "Är Niklas Strömstedt Sveriges svar på Sting?"

Jocke Berg sänkte blicken mot bordet, tog sig för pannan och mumlade ut ett "nej".


– Nej han tyckte inte det, sa Tilde till Strömstedt.

– Nej, han tyckte inte det han heller, svarade Strömstedt.

– Men jag tycker det Niklas, fortsatte Tilde.


Den här korta upplevelsen från matborden har fått person efter person att reagera på Twitter. Det heter bland annat "Är Jocke Berg oskönast i Sverige?" och "Säg att Jocke Berg just skämtade", rapporterar Expressen. Men även några är helt på Kent-frontarens sida: "Jocke Berg har integritet och det är något beundransvärt i dessa tider då folk fläker ut sig till höger och vänster. Respekt Jocke".

Vad tycker du?

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE