Nyhet

Här är artisterna i Ebbots nya TV-serie

En tung samling artister och skådisar.

Inspelningarna av Ebbot Lundbergs nya musikprogram Ebbots Ark pågår för fullt längs västkusten. Nu står det klart vilka personer som kliver ombord och det är ingen dålig samling. Miriam Bryant, Veronica Maggio, Kapten Röd, Ane Brun, Tommy Körberg, Loreen, Adam Pålsson, Joy M'Batha, Lasse Holm, Per Andersson, Loney Dear, Rebecca & Fiona, Ola Salo, Hurula och Annika Norlin är alla klara.

– Det blir en bra mix av skådisar, musiker och komiker och jag är nyfiken på personerna bakom. Det ska bli riktigt spännande att lära känna dem, säger Ebbot i ett pressmeddelande.

Fiona FitzPatrick från Rebecca & Fiona ser fram emot upplevelsen.


– Göteborgs skärgård är en av världens vackraste platser, så det känns som semester att ge sig ut på en båt där. Det ska också bli jättekul att spela med Ebbot och vi har valt en låt på svenska, vilket blir lite nytt för oss, säger hon i ett pressmeddelande.

I höst på SVT kan du alltså hänga med på en musikalisk resa på skutan TS Westkust, med tolkningar du aldrig hört förut. Kapten på båten är artisten Ebbot Lundberg. I varje avsnitt bjuder han ombord tre artister som var och en har med sig ett soundtrack som är starkt kopplat till en viktig händelse i livet.

Resan startar i Göteborgs södra skärgård och fortsätter sedan norrut mot Smögen via nya hamnar varje vecka. Serien bjuder på samtal om toppar och dalar i livet och mynnar ut i laddade framträdanden. Det blir spontana spelningar på oväntade platser och varje avsnitt avslutas med en konsert där alla artisterna tar plats på scenen inför publik.

– Jag ser fram emot detta och älskar verkligen de här ställena vi ska till. Jag har en stark koppling till alla platserna och det ska bli roligt att få visa mina vattenhål för artisterna som kommer, säger Ebbot.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE