Nyhet

Klassiskt Kent-hak blir konsertlokal – första akten bokad

GAFFA.se – allt om musik

Som vi tidigare har rapporterat får det klassiska Kent-haket Psykbunkern en livescen och nu presenteras den första akten: Moto Boy. Fredag 15 december spelar han på klassisk mark, Park Live på Park Folkets Hus. Adressen är Götalandsvägen 181 i Örby, det var även där det svenska rockbandet Kent huserade i bottenvåningen under många herrans år.

LÄS OCKSÅ: Så får du extremt bra ljud i Spotify

– Det känns underbart att toppa 2017 med en sista New Music-konsert i Stockholm och samtidigt inviga nya scenen Park Live i legendariska Psykbunkernhuset, säger Moto Boy i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Senast i Stockholm var smått kaotiska kvällen på Kägelbanan, och jag tänker ju knappast sikta lägre nu, det här kommer bli helt fantastiskt!

LÄS OCKSÅ: Nick Cave får hård kritik för kommande konsert

Senaste albumet New Music skapades tillsammans med österrikiska Berlin-baserade producenten Niko Stoessl (SlikNik). På skivan har Moto Boy tagit sitt sound i en radikalt ny riktning. Det är en spöklik mix av skandinavisk melankoli och Berlins klubbscen och har attraherat samarbeten med artister som Nina Persson (The Cardigans, A Camp), Berlin-baserade duon Grau, svenska polar-electronica artisten Pikko och trummisen Christian Eigner (Depeche Mode, Dave Gahan).

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE