Nyhet

Pojkbands-stjärnan anklagas för våldtäkt

GAFFA.se – allt om musik

Sångerkan och skådisen Melissa Schuman, känd från popgruppen Dream, hävdar att Nick Carter från Backstreet Boys ska ha utnyttjat henne sexuellt. Enligt Schuman skedde övergreppet 2002 när hon var 18 år gammal.

Melissa Schuman har alldeles nyligen publicerat ett blogginlägg där hon berättar att Nick Carter (näst längst till vänster i bild) våldtog henne när hon var 18 år gammal. De två möttes i samband med en inspelning av en TV-film de båda medverkade i. Nick Carter ska senare ha bjudit hem henne till sin egen lägenhet.
 
Schuman skriver om hur hon försökte säga ifrån att hon inte önskade att det skulle utveckla sig till något mer än en kyss. Detta till trots utförde Carter oralsex på henne och våldtog henne i sovrummet, skriver Schuman i sitt blogginlägg.

Hon beskriver vidare om rädslan som tog vid och att han vägrade sluta trots att hon avvisade honom flera gånger och poängterade att hon var oskuld. 

"Han kastade ner mig på sängen och la sig över mig."


Efter incidenten ska hon ha berättat allt för sin dåvarande manager som avrådde henne att gå vidare med historien då det utan tvekan hade ödelagt hennes karriär. Samt att Carter stod starkast då han hade den bästa försvarsadvokaten i landet.

Grunden till att hon nu väljer att berätta sin historia är en artikel publicerad av RadarOnline från slutet av förra månaden. En artikel som tar upp det faktum att Carter ska ha kränkt en kvinna sexuellt 2006.

Nick Carter har ännu inte uttalat sig om Melissa Schumans inlägg.


ANNONCE