Nyhet

Ola Salo är tillbaka – hör ny låt

GAFFA.se – allt om musik

Nu ger sig The Ark-frontaren tillbaka in i popmusiken som soloartist och idag släpptes singeln I Call Your Name.

Ola har här jobbat med Charlie Storm, som tidigare varit producent för bland annat Håkan Hellström, Henrik Berggren och Hurula. I Call Your Name är startskottet för en ny musikalisk inriktning som vi, enligt skivbolaget, kommer att få höra mer av framöver.

– I Call Your Name är en sång om hängivelse, säger Ola Salo i ett pressmeddelande och fortsätter:


– En slags religiös hymn om mänsklig kärlek. Vi har försökt få till en smattrande och elektrisk ljudbild med slapbas och mässande sång i centrum. Samtidigt tycker jag det finns drag som lyssnaren kanske känner igen från mina äldre låtar, till exempel den ”manande” refrängen och leken med religiös symbolik. Jag är väldigt nöjd med resultatet och längtar efter att få spela den live!

Artikeln fortsätter efter låten.


Ola Salo blev ett namn för svenska folket efter genombrottet med The Ark och sedan dess har han uttryckt sin musik i flera olika former. Inte minst med det numera begravda bandet The Ark, men också som soloartist, i TV-sammanhang som bland annat Så Mycket Bättre samt på musikalscenen.

På söndag ser vi Ola Salo spela upp låten på TV4 Nyhetsmorgon. Samma dag släpps musikvideon, inspelad på en BDSM-klubb i Göteborg.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


ANNONCE