Nyhet

Datum släppt – Pink Floyd-ikonen kommer hit

GAFFA.se – allt om musik

För några dagar sedan skrev vi att Roger Waters gör sig redo för en Europa-turné med nedslag i Sverige. Idag går Live Nation ut med Sverigedatumet för den nya turnén Us + Them.

LÄS OCKSÅ: Splittras efter 15 år

Med den kommer han att ge oss höjdpunkterna från hela sin långa karriär – allt från Pink Floyd till det nya albumet Is This the Life We Really Want?

Fem år efter att han intog Ullevi i Göteborg är det nu åter dags för Sverige – denna gång står Stockholm och Friends Arena som värd och datumet är 18 augusti 2018. 

Biljetterna släpps på måndag den 2 oktober kl 9.00 via Livenation.se.

LÄS OCKSÅ: Peter Doherty ger ännu en Sverigespelning

– Roger Waters konserter är kända för att vara extraordinära, med toppmoderna produktioner och fantastiskt ljud. Denna turné är inget undantag, efter månader av noggrann planering och stora visioner kommer den mäktiga showen inspirera publiken och ta med dem på en musikalisk resa, skriver arrangören i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Missa inte vad som kan vara din sista chans att få uppleva denna musikaliska visionär och levande legenden live. Häng med i den musikaliska resan genom Roger Waters karriär!

Namnet på turnén är hämtat från låten Us And Them från det mest sålda Pink Floyd-albumet The Dark Side Of The Moon från 1973.

LÄS OCKSÅ: Lykke Li hyllar sin döda mor med en ny låt

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE