Nyhet

Låttitel från 2007 blir till verklighet

GAFFA.se – allt om musik

Den kommande stormen som träffar Storbritannien har fått namnet Brian. Arctic Monkeys-fansen har snappat upp referensen.

För tio år sedan släppte Arctic Monkeys en stark singel med det något märkliga namnet Brianstorm. Låten var en del av albumet Favourite Worst Nightmare, det brittiska bandets andra fullängdare. Titeln på låten gav kanske inte så mycket mening då – men nu ser det ut som att vi till slut har något att relatera till.

Den kommande stormen som träffar Storbritannien heter, enligt NME, nämligen Brian. Britterna kommer alltså ha att göra med en äkta Brianstorm

LÄS OCKSÅ: Metalband anklagas för gruppvåldtäkt


På Twitter kommenterar ett fan följande: "Tio år efter att Arctic Monkeys förutsåg det, kommer det till slut en Brianstorm." 

2013 var Arctic Monkeys senast albumaktuella. Då med AM, som innehåller frågvisa låtar som R U Mine?, Why'd You Only Call Me When You're High? och Do I Wanna Know? Tidigare i år delade trummisen Matt Helders en bild från studion, som fick bandets många fans att hoppas på nytt material från Sheffield-bandet.


Kanske får Brianstorm en uppföljare?

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT  

 


 

 

 

ANNONCE