Nyhet

Har du tagit årets fetaste musikfoto?

GAFFA.se – allt om musik

GAFFA Photo Awards är en tävling som ger unga fototalanger en unik chans att konkurrera med etablerade fotografer. Här ges en möjlighet att visa sina talanger för en bredare publik. Vem som helst kan skicka in sina bilder oavsett utrustning eller CV.

Tävlingen verkar för att öka intresset för musikfotografi. De bästa musikbilderna behöver inte nödvändigtvis ha de största artisterna som motiv. Musik- och fotointresserade på alla nivåer är välkomna att anmäla sig.

Det kommer att koras ett vinnarfoto från de fyra kategorierna. Vinsten för "Årets musikfoto" är ett kontant belopp och vinnarna i respektive kategori tilldelas andra priser.


Sitter du inne med en eller flera bilder och har lust att delta i GAFFA Photo Awards skickar du in ditt bidrag direkt via GAFFA.se/photo senast onsdag 9 september. På sajten kan du också läsa mer om tävlingsreglerna.

Nytt för i år: Fotoutställning

Nytt för i år är att alla vinnare per kategori kommer att hänga sina bidrag på Scandic Europa och HAK i Göteborg efter avslutad tävling. Hotellet har tidigare arbetat med ett offentligt galleri för kreativa konstnärer inom genrerna fotokonst, gatukonst och modern konst.


Utställningen kommer att öppnas med en vernissage och man får möjlighet till sina ”15 minutes of fame” och möjlighet att visa upp sin fotokonst under en längre period.

ANNONCE