Nyhet

Radioprofil släpper album med death metal-musiker

GAFFA.se – allt om musik.

1988 startade Christer Lundberg och Martin Brändström Kennelklubben med "ambition att ta över världen som synthpopstjärnor", enligt Christers Instagram-uppdatering. Det blev inte riktigt så dock. Christer Lundberg har visserligen släppt synthpopplattor i bandet Universal Poplab men är mest känd som radiopratare i program som Christer i P3/P4, Kvällspasset och snart Ring Så Spelar Vi. Martin Brändström å sin sida har gjort karriär med det melodiska death metal-bandet Dark Tranquility.

Nu 30 år senare ger dig så på barndomsdrömmen igen och släpper album på Progress Productions. Enligt en kommentar på Instagram verkar det bli release senare i år, närmare bestämt november/december. 

 

1988 startade jag och Martin @kennelklubbenband med ambition att ta över världen som synthpopstjärnor. Så blev det inte: Han började spela med @darktranquillityofficial och jag blev någon sorts svärmorsdröm i radio. Men 30 år senare släpper vi äntligen vår första skiva - och det mina vänner känns helt fantastiskt! #kennelklubben #414 #majorna #gbg #höghusmiljonär #30årsenare


Ett inlägg delat av Christer Lundberg (@christer414)

ANNONCE