Nyhet

Nu presenterar festivalen 20 nya namn

GAFFA.se – allt om musik

Nu är det bara drygt en månad kvar tills festivalåret drar igång med Where's the Music i Norrköping. Idag presenterar arrangören ytterligare 20 akter som kommer att spela på årets festival.

Förra året gästade Olle Grafström Where's the Music tillsammans med Tjuvjakt. Det blev starten på ett succéår, som kröntes då Tjuvjakts Tårarna I Halsen nominerades i kategorin Årets Låt till både Grammis och P3 Guld. I februari återvänder Olle till WTM, men den här gången som soloartist.
 
LÄS OCKSÅ: Tvingas lämna bandet efter näthat och hot om våld

Dagens släpp innehåller även de heta popnykomlingarna Namasenda, Shirin och Kristofer Greczula samt hiphopakterna Muhammed Faal, Huset och Snövit. Och ni som vill fylla festivalhelgen med högklassig rock kan se fram emot att kolla in hyllade MaidaVale, The Dahmers, The Great Discord och de hajpade fransmännen i Last Train.

– Where's the Music handlar om att upptäcka nya saker, att vandra runt i Norrköping och kolla på artister som du inte har sett förr. Nu har vi släppt 76 artister och redan nu finns det en massa bra pop, rock, hiphop, indie och hårdrock att upptäcka. Men vi är långt ifrån klara, vi har fortfarande många  artister kvar att presentera, säger Emelie Stockhaus projektledare för Where's the Music i ett pressmeddelande.

Hela dagens bandsläpp:
 
Adam Naas (FR)
Agnes Matsdotter
Callum Stewart (IE)
Cobrah
Huset
KillASon (FR)
Kristofer Greczula
La Lusid
Last Train (FR)
MaidaVale
Muhammed Faal
Namasenda
Olle Grafström
Priest
Salima Drider (FR)
Shirin
Snövit
The Dahmers
The Great Discord
Tilde

Where's The Music sker i Norrköping 9 - 10 februari.
 
Under årets festival kommer du även att kunna ta del av GAFFA-Prisets första gala i Sverige. Mer info om det här.
ANNONCE