Nyhet

Gather Music Festival skickar ut sina första namn

GAFFA.se – allt om musik

Gather Music Festival sker samtidigt som innovationskonferensen Gather 13-16 september. Nu täcker arrangörerna av de första artisterna till festivalen som till största delen är gratis. Här kommer vi kunna ta del av albumaktuella Parham tillsammans med två toppnamn från Storbritannien, afroswing-pionjären Kojo Funds och stjärnskottet Ms Banks.
 
– Det är tre aktuella bokningar som speglar en bredd inom samtida hiphop och som har olika publik, vilket vi tycker är spännande att kombinera just därför att vi är övertygade om att det kommer skapa spännande möten mellan människor, i linje med Gathers ledord, säger festivalens curator Johanna Beckman i ett pressmeddelande.
 
 
Under Gather Music Festival blir det också en djupdykning bland DJ:s av det mer obskyra slaget. Från Amsterdam hämtas Izabel som också står bakom labeln Lullabies for Insomniacs, Brilliant Corners-residenten Donna Leake samt den australiensiska DJ:n och musikarkeologen Lauren Hansom. Från Stockholm backar Klara Radio-residenten Julia Wallin upp.
 
Musikfestivalen i innerstan är gratis, men biljetter kommer att släppas för Gather Closing Party. Den som är snabb kan dock hinna skriva upp sig för ett limiterat antal gratisbiljetter som nu släpps. Mer info om dessa biljetter här.
 
ANNONCE