Nyhet

GAFFA-Prisade Tjuvjakt ger festivalspelning

GAFFA.se – allt om musik

Årets genombrott på GAFFA-galan och bandet bakom megahitten Tårarna I Halsen, Tjuvjakt är klara för festivalen Sensommar!

Det var 2017 som Lidingöbandet Tjuvjakt slog igenom ordentligt och blev Sveriges nya ungdomsfavoriter med släppet Pojkvän och gjorde flera utsålda spelningar. Deras hiphop beskrivs som ”charmig, påhittig med en livsbejakande mentalitet. En vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det bra snarare än dissa det som är dåligt.”

– Äntligen kan vi välkomna Tjuvjakt tillbaka till Sundsvall. Efter vår slutsålda spelning med Tjuvjakt i höstas i Sundsvall kände vi direkt att vi behövde bjuda in de till festivalen också, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar.


Sensommar går av stapeln 6-7 juli på Idrottsparken i Sundsvall. Förra årets festival blev den största hittills. 12 000 besökare lockades till Sundsvall, där bland annat Steve Angello, Galantis, Miriam Bryant, Otto Knows, Linnea Henriksson och många fler spelade.

Andra artister som är klara för årets festival är Alan Walker, Alesso, Hov1, Icona Pop, Julie Bergan, Kapten Röd och Tove Styrke.

ANNONCE