Nyhet

INVSN gör Sverige

GAFFA.se – allt om musik

Få band har förvaltat det musikaliska arvet i Umeå så väl som just INVSN. Med bandmedlemmar från Refused, Masshysteri, Deportees och Tiger Forest Cat står gruppen på en solid grund av västerbottnisk begåvning; spetsat av leadsång från både Sara Almgren, Christina Karlsson och Dennis Lyxzén.

– Lika delar frustration och förtröstan skildrad genom melodisk postpunk – INVSN leder oss genom politiska världsfiaskon, men aldrig utan att överge hoppet om en ljusare horisont, som bokningsbolaget Luger skriver i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Marilyn Manson säljer ytterst speciell dildo


Artikeln fortsätter under videon.

LÄS OCKSÅ: Efter hälsoproblemen – Kite tillbaka på scen


I februari 2017 släpptes det nya albumet The Beautiful Stories och med förstasingeln Immer Zu som flaggskepp gav INVSN en fingervisning om ett nytt sound. Visst känner gamla fans igen sig i de självklara popslingorna, men framför allt hörs en mörkare och ibland nästan industriell sida.

Med en ny musikalisk bredd – kanaliserad genom The Beautiful Stories och nya EP:n Forever Rejected – ger sig INVSN ut på en efterlängtad turné under slutet av 2018. I december gör bandet fyra stopp på svensk mark.

Här ser du gruppen:


12 dec - Nalen Klubb, Stockholm
13 dec - Pustervik, Göteborg
14 dec - Inkonst, Malmö
15 dec - Bryggan, Ulricehamn

LÄS OCKSÅ: 40 färska album du bör kolla in

ANNONCE