Nyhet

Swedish House Mafia återförenas – och gör Sverigespelning

GAFFA.se – allt om musik

2012 meddelade Swedish House Mafia att de skulle lägga av, trots att de befann sig på toppen av sin karriär. Nu är de tillbaka igen.

Då gjorde gruppen hela världen med sin avskedsturné och blev snabbt den bäst säljande elektroniska akten genom tiderna. Avslutningen skedde under ett antal dagar på Friends Arena i Stockholm inför sammanlagt 133 000 fans.

LÄS OCKSÅ: Liam Gallagher tokdissar Radiohead


Sex år har gått och fans i hela världen har hoppats och undrat ifall man sett det sista av trion. Nu meddelar arrangören Live Nation att Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello har valt att lägga det som varit bakom sig och återförenas.

Artikeln fortsätter under videon.


LÄS OCKSÅ: Marilyn Manson säljer ytterst speciell dildo

När Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello plötsligt dök upp på scenen tillsammans på Ultra Music Festival i Miami tidigare i år fick världen ett smakprov och en hint om att Swedish House Mafia var på väg tillbaka. Spekulationer och rykten om en återförening tog genast fart.

– Idag är vi extremt glada över att kunna berätta att Swedish House Mafia återförenas och kommer att premiärspela helt ny musik på hemmaplan, skriver Live Nation i ett pressmeddelande.


Lördag 4 maj 2019 står Swedish House Mafia tillsammans på scenen i Tele2 Arena i Stockholm. Biljetterna till konserten släpps på lördag den 27 oktober kl 12.00.

LÄS OCKSÅ: Swedish House Mafia fick parkeringsböter efter glädjebeskedet

ANNONCE