Nyhet

GAFFA-vagnen kommer till HudikKalaset

GAFFA.se – allt om musik

Goda nyheter! I juli rullar GAFFA-vagnen in på HudikKalaset för att stanna hela festivalen. Husvagnen vecklas ut till en scen där det bjuds på exklusiva konserter, live-samtal och flera andra aktiviteter. Våra skribenter och fotografer kommer finnas på plats för att rapportera nyheter och skriva recensioner direkt från kalaset.

"Utmaningen när man gör en festival år efter år är att man ständigt måste toppa föregående år. Att vara en av ytterst få festivaler som rullar in GAFFA-vagnen med team är definitivt en topping i form av riktigt härligt strössel som lämnar en tydlig markering på landets festivalkarta”, säger HudikKalasets festivaladmiral Annie Mellström i ett pressutskick.

GAFFA-vagnen har tidigare besökt flera andra festivaler, så som Way Out West och Roskilde, men det är första gången den slår läger uppe i Hudiksvall.


Festivalen får även besök av flera andra roliga gäster. Spelar på de störra scenerna gör bland andra Laleh, Timbuktu & Damn!, Tjuvjakt, Mares samt bröderna Gustaf och Viktor Norén.

Programmet för GAFFA-vagnen avslöjas inom kort.

LÄS OCKSÅ: Nytt Avicii-album släpps – intäkterna går till psykisk ohälsa


ANNONCE