Nyhet

Nu kan du gästa Cherrie på ny låt

GAFFA– allt om musik

Spotify presenterade idag nästa artist som kommer att spela in en låt till Spotify Singles. Och det blir ingen mindre än Cherrie som kommer besöka studion på Spotifys huvudkontor i Stockholm i veckan för att spela in en cover. 

Cherrie meddelade idag på sin Instagram att hon planerar att spela en cover och en helt ny låt. På inspelningen ger hon även fyra fans möjligheten att gästa på den nya låten. Den som vill medverka ska mejla Cherrie på [email protected] senast onsdag klockan 15 och motivera varför de vill vara med på den kommande låten.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LYSTRING ALLA GUZZAR Om ni vill vara med och spela in på min nya låt i @spotifysweden’s studio här i Stockholm, skicka ett mejl till [email protected] och berätta varför just du vill vara med! Inspelning sker på dagtid nu på fredag 12/4 och jag ser såååå mycket fram emot att få träffa några av er in my natural habitat så skynda er systrar!!!


Ett inlägg delat av CHERRIE (@chvrrie)

Hittils har över 400 Spotify Singles spelats in av totalt 185 artister. Cherries inspelning är en del av Spotifys 1-årsjubileum av studion, och både covern och den nya låten kommer att släppas under våren.


LÄS OCKSÅ: Stjärnornas film streamas på Youtube 

ANNONCE