Nyhet

Se trailern till ny Liam Gallagher-dokumentär

GAFFA.se – allt om musik

7 juni har en ny dokumentär om Liam Gallagher premiär. Nu är trailern till filmen, som fått titeln As It Was släppts. Filmen är regisserad av Charlie Lightening och följer den tidigare Oasis- och Beady Eye-sångaren under inspelningarna av hans första soloalbum As You Were från 2017.

I trailern ser man Gallagher i baksätet av en bil medan man hör honom prata:

”Jag gör inte det här för att bli ännu mer berömd, jag är fucking känd nog – ni vet vad jag menar. Jag gör inte det här för pengarna. Jag gick med i ett band, för att jag älskar musik. Jag vet hur jävla bra jag är, och jag vet hur jävla dålig jag är. Det är en del i att överleva; att vara här och inte vara ett offer. Inte låta alla rövhattar dra ner dig, när de alla suttit de senaste tio åren och sagt: Ah, han kommer definitivt dö nu, han kommer skjuta huvudet av sig eller ta en överdos.”

Kolla in trailern här: 

Liam Gallagher var mellan 1991-2009 sångare i Oasis och var tillsammans med sin bror, gitarristen och den primära låtskrivaren Noel Gallagher enda permanenta medlemmarna i bandet. Oasis nådde stor framgång under 90-talet och har sålt mer än 75 miljoner album. De två bröderna har haft flertalet tjafs genom åren, det kulminerade vid en konsert i Paris och ledde till att bandet splittrades. Sedan dess har Noel bandet Noel Gallagher’s High Flying Birds, som hittills gett ut tre album. Liam bildade gruppen Beady Eye som släppte ett album innan de gick skilda vägar och Liam gick solo.

Lyssna på och se videon till Wall of Glass från Liams soloalbum As You Were:

LÄS OCKSÅ: Oasis har släppt en ny video – se den här

ANNONCE