Nyhet

Stjärnans utspel: "De som recenserar borde vara arbetslösa"

GAFFA– allt om musik

Sångerskan Lizzo släppte i fredags sitt tredje album Cuz I Love You. Musikkritikerna har hittils hyllat Lizzos album men någon recension måste fått henne att se rött under måndagen. Hon gjorde då ett utspel på Twitter mot musikkritiker. I en tweet skrev hon "människor som recenserar album och inte gör musik själva borde vara arbetslösa." Tweeten skapade genast en diskussion och skribenten April Reign svarade sångerskan på Twitter.

"Det här är inte rätt väg att gå. Du har en stor karriär framför dig. Nästan varje bransch som kritiserar saker offentligt har människor som inte har gjort det som de kritiserar (mat,film,mode,tv,musik)."

Tweeten skapade flera konversationer där det var många fans som inte höll med sångerskan i hennes tankesätt. Senare skrev Lizzo också ett svar på sin tweet " Jag känner helt ärligt så här om allting... kritisera inte min mac and cheese om du bränner ris..."

Sångerskan skrev också senare i en tweet att hon bjuder in alla musikjournalister att skapa musik i hennes studio för hennes nästa album. Anledningen är att hon vill förstå journalisternas värld lika mycket som de kan förstå hennes.

Senare under samma dag skrev sångerskan en ångerfull tweet där hon skrev att hon "skulle ta sitt temperament från Twitter".


LÄS OCKSÅ: Christian Falks liv skildras i ny biografi

ANNONCE