Nyhet

Kryptiskt meddelande exalterar Coldplay-fans

GAFFA.se – allt om musik

Rykteskvarnen har gått varm kring Coldplay senaste tiden, bandet tros släppa inte mindre än två skivor inom den närmsta framtiden, var av den första ser ut att bli en avstickare från bandets säregna ljudbild. 

Några datum har ännu inte släppts för det experimentella eposet, men efter att en affisch som enligt uppgifter åkt upp några dagar för tidigt i den brasilianska staden São Paulo talar mycket för att vi får ta del av nytt material från arenapoparna redan nästa månad.  

Affischen som bär ett vintage-sken föreställer bandet som det kanske hade sett ut för 100 år sedan, på bilden görs de även sällskap av den tyske filosofen Nietzsche som poserar med en saxofon. Ovanför de fem männens huvuden står datumet 22 November 1919 skrivet, vilket gett Coldplay-kännare anledning att spekulera kring det kommande släppet.

Postern sägs ha kommit upp några dagar tidigt och togs därmed ner igen efter bara ett par timmar, enligt hörsägen ska den verkliga reklamkampanjen dra igång imorgon, torsdag (17 oktober) Detta rapporterar NME

Bild på den omtalade affischen ser du nedan:

 

Källor med anknytning till bandet har tidigare under oktober månad informerat om Coldplays intentioner att släppa ännu ett album som passar den breda massan men detta album förväntas inte dyka upp innan årsskiftet och inte förens den releasen kan vi vänta oss något turnerande från Chris Martin och co.  

LÄS OCKSÅ: Queen ger Trump nya problem

ANNONCE