Nyhet

Morrissey kränger signerade Bowie-plattor med en twist

GAFFA.se – allt om musik

Den ständigt omsusade forne indie-favoriten Steven Patrick Morrissey har ännu en gång lyckats överträffa sig själv i galenskaper, i alla fall om bilderna på merch-bordet från hans pågående turné är något att gå efter. Bland de klassiska merch-prylarna man förväntas hitta återfinns nämligen något så udda som andra artisters skivor, signerade av Morrissey

På en bild som delats friskt i Smiths-kretsar på diverse sociala medier kan vi se klassiker som David Bowies Aladdin Sane, Lou Reeds Transformer, Iggy & The Stooges Raw Power och Patti Smiths Horses som alla bär How Soon Is Now?-sångarens signatur. Det rapporterar NME.

Skulle du infinna dig på en Morrissey-konsert inom den närmsta framtiden kan du få gå hem med en av plattorna för knappa 3 000 kronor. Måste vara en ovanlig utgåva. 

Har du inte den typen av pengar på fickan kan du istället investera i en t-shirt med trycket "FUCK THE GUARDIAN", en anspelning på artistens löpande korståg mot den brittiska tidning som riktat kritik mot hans frispråkiga politiska utspel den senaste tiden.

LÄS OCKSÅ: The Hives, Mando Diao och The Sounds gör gemensam sak

ANNONCE