Nyhet

Avslöjat: Brian Johnson är tillbaka i AC/DC

GAFFA.se – allt om musik

Det amerikanska grindcorebandet Terrorizer skriver på sin officiella Facebooksida att den tidigare AC/DC-sångaren Brian Johnson bekräftat att han återvänt till det legendariska rockbandet.

På senare år har en rad rykten florerat om en möjlig återförening mellan AC/DC och Brian Johnson, som var bandets sångare från 1980 till 2016. Nu har Johnson själv bekräftat ryktena.

I Terrorizers Facebookinlägg skriver de att de träffade Johnson på en flygplats och frågade om ryktena om hans medverkan på en kommande AC/DC-platta var sanna. Johnson ska då ha svarat ja och att ”han är trött på att förneka det”. Läs hela inlägget nedan.

Artikeln fortsätter under inlägget.

LÄS OCKSÅ: En förbannelse sägs ligga över Axl Rose

Det har spekulerats om AC/DCs framtidsplaner sedan Brian Johnson lämnade gruppen 2016 och gitarristen Malcom Youngs död 2017. Ryktena om Johnsons återvändo tog ytterligare fart förra året då han sågs tillsammans med bandets tidigare trummis Phil Rudd utanför den kanadensiska studio där AC/DC spelat in sina senaste tre studioalbum.

Den amerikanske radiovärden Eddie Trunk sa nyligen i radioprogrammet SiriusXM Volume att han varit i kontakt med ”en mycket pålitlig källa” som kunde meddela att ett nytt album är inspelat. (Hör radioklippet nedan.)

Sedan 2016 har AC/DC bestått av trummisen Chris Slade,  gitarristen Stevie Young, Guns N’ Roses-sångaren Axl Rose och gitarrist/låtskrivaren Angus Young, som är gruppens enda fasta medlem sedan 1973.

LÄS OCKSÅ: SPELLI…SATAN V 6 – färska låtar från den hårdare skolan

ANNONCE