Nyhet

Brännbollsyran presenterar nya akter

GAFFA.se – allt om musik

31 maj - 2 juni är det dags för Brännbollsyran i Umeå. Idag presenterar festivalen fyra nya akter.

Kolla in dem och arrangörens kommentarer: 

Hov1 har flera succér bakom sig så som slutsålda turneér, däribland ett utsålt Gröna Lund (17500 personer), trippla priser på P3 Guld för Årets Grupp, Årets Låt och Guldmicken, samt en Grammisnominering för Årets Artist. Bandets båda album har dominerat topplistorna och de har Sveriges mest trogna fanskara som följer dem över hela landet.


Mwuana har länge legat och bubblat på den svenska musikscenen, men det är först nu som han på allvar presenterat sig för världen. Med sitt unika uttryck, där det känslosamma får möta det hårda, har Mwuana etablerat sig som en innovatör av både svensk R&B och hiphop. Här finns melodier och ljudbilder som tidigare saknats i Sverige, som innan bara realiserats till fullo på andra sidan atlanten. Mwuana har med sitt unika skapande tagit Sverige med storm – något som han ämnar fortsätta med.


Nederländska EDM-artisten Brooks intar Temple Stage på Brännbollsyran 2019. Brooks tillhör den nya vågen av Nederländska DJ-stjärnor och är mest känd för låtar som Better When You´re Gone tillsammans med David Guetta och Loote.

Hanna Moody är klar som en av festivalens resident DJs. Hon kommer få igång dansen med mycket hiphop och galet sväng på Brännbollsyrans DJ-scener. 


Hittils klara för Brännbollsyran 2019: 

Marshmello (US)


Galantis

Oskar Linnros

Fricky


Hov1

Miriam Bryant

Vigiland


Headhunterz (NL)

Salvatore Ganacci

Tjuvjakt


Molly Sandén

Mwuana

Mares


Brooks (NL)

Imenella

ODZ


Victor Leksell

Snövit

Hanna Moody


Z.E (Day Party)

Basshunter (Day Party)

LÄS OCKSÅ: Way Out West presenterar tunga akter


ANNONCE