Nyhet

Svenska stjärnor auktionerar ut "mystery boxes" till förmån för Suicide Zero

GAFFA.se – allt om musik

Årets Grammisgala kommer inte enbart handla om musik, även psykisk ohälsa kommer att uppmärksammas till minne av den bortgångne och älskade artisten Avicii. Som en del i att uppmärksamma ämnet går fem av våra största svenska artister samman i välgörenhetsauktioner på Tradera till förmån för Suicide Zero.

Zara Larsson, Benjamin Ingrosso, Fricky, Molly Sandén och Miriam Bryant auktionerar alla i samband med Grammisgalan ut varsin ”mystery box” på Tradera. Under veckan kommer det avslöjas mer om vad boxarna innehåller, vilket man kan följa på hashtaggen #traderaxgrammis på Instagram. Aktionerna pågår mellan 31 januari och 14 februari och intäkterna går oavkortat till Suicide Zero, en svensk ideell organisation som arbetar för att minska antalet självmord.

– De lyckliga vinnarna av dessa mystery boxes kommer bli grymt nöjda, eftersom det är så generöst och kul innehåll. Insatsen som artisterna gör för att stödja Suicide Zero är livsviktig och vi på Tradera är så tacksamma och stolta över att göra det här samarbetet tillsammans med dem och Grammisgalan, säger Sofia Hagelin, presschef på Tradera, i ett pressmeddelande.

Fyra av de fem artisterna som auktionerar ut en ”mystery box” är dessutom nominerade i flera kategorier i årets Grammisgala.

Molly Sandén är nominerad till Årets Pop.

Fricky är nominerad till Årets Nykomling och Årets Hiphop.

Benjamin Ingrosso är nominerad till Årets Låt.

Zara Larsson är nominerad till Årets Låt.

LÄS OCKSÅ: Annika Norlin är Årets Hållbara Artist