Nyhet

Debaser Strand med goda nyheter

GAFFA.se – allt om musik

Allt är inte bara #Klubbdöden. Alldeles nyligen serverade klubbarrangörerna till Debaser Strand lite goda nyheter:

"Igår fick vi besked från Trafikkontoret att de godkänner att vi driver vår verksamhet vid Hornstulls Strand hela nästa år istället för att avsluta verksamheten, eller åtminstone få ett avbrott i september 2020", skriver man i ett inlägg på Facebook.

Med det sagt så kan klubbens bandbokare styra upp ett program fram till och med nyårsafton 2020.


"Eftersom vår bransch har så lång framförhållning var detta nödvändigt för att inte få ett avbrott i bokningsverksamheten så vi är oerhört glada för att Trafikkontoret ställde upp på vårt önskemål."

Debaser skriver vidare på sin Facebook-sida att Trafikkontoret nu har till hösten på sig att undersöka hur vägbanan – som är lokalens tak – egentligen mår, för att därefter ta beslut om Debaser kan hyra lokalen längre eller vägbanan måste renoveras.

"Stockholm stad har att besluta om de vill ha kvar vår verksamhet i lokalerna efter att vägbanan har renoverats. Det är ännu ett frågetecken som utreds och nu kommer det inte hända mycket mer över sommaren utan vi tar upp just den bollen igen till hösten. Vi återkommer då och berättar hur resonemangen går", avslutar man meddelandet.


ANNONCE