Nyhet

Goda nyheter från Lana Del Rey

GAFFA.se – allt om musik

Sedan slutet av förra året har Lana Del Rey hintat om uppföljaren till 2017 års album Lust For Life. Vi har redan fått till oss ett par nya låtar som Venice Bitch och hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it. Nu verkar det som att hela albumet, som fått titeln Norman Fucking Rockwell, släpps nästa månad.

I ett kort klipp från stjärnans framträdande på FIB Benicàssim Festival i Spanien hör man henne säga ”coming out next month”, innan hon annonserar låten Mariners Apartment Complex – som hon även säger är en av hennes favoriter från det kommande albumet. 

Några ytterligare uppgifter om releasedatum är i dagsläget inte bekräftade.


Kolla in klippet:

 


Lana Del Rey besökte nyligen Sverige och Lollapalooza. GAFFAs recensent Janne Hallman gav den spelningen betyget 5 av 6 och skrev:

”Hon är en av de fåtalet naturliga stjärnor, som i princip kan komma in i en plastsäck och sjunga ur en telefonkatalog och ändå fascinera. Men det är förstås god hjälp att hon har så pass bra låtar att luta sig tillbaka på. Från inledande Born To Die, via RideNational AnthemSummertime Sadness och den utdragna finalen Venice Bitch är som en drömsk promenad i ett dimmigt Kalifornien-landskap. Det känns inte helt verkligt, som om man befinner sig i ett avsnitt av Twin Peaks, och är förstås en bidragande del av charmen med Lana Del Rey.”

LÄS OCKSÅ: Ryan Adams bryter tystnaden efter övergreppsanklagelser


ANNONCE