Nyhet

Robyn handplockar artister till svensk festival – dessa är bokade

GAFFA.se – allt om musik

17 augusti gör Robyn sin största svenska spelning till dags datum. Hela 2019 har varit ett enda stort segertåg där hon med albumet Honey i ryggen staplar utsålda konserter på hög. Madison Square Garden fullkomligen kokade och festen följde med ned i tunnelbanan. 

Det har nu blivit dags att avtäcka de artister som gör henne sällskap 17 augusti, för hennes heldag vid Sjöhistoriska, hennes stora hemkomst och enda spelning i Sverige i sommar. 

Samtliga artister är handplockade av Robyn själv. Några har en självklar koppling till hennes egen musik och några befinner sig på andra musikaliska platser, men alla ligger henne nära om hjärtat. 


Sjöhistoriska kommer att omvandlas till ett enda stort dansgolv när namnkunniga profiler som Olof Dreijer från The Knife, producenten Mr. Tophat, Dea Barandana en disco-DJ från Bali och Zhala ställer sig i DJ-båset. Men det blir även en hel del livemusik i form av Kindness, Dungen och El Perro Del Mar.

– Det kommer bli underbart att få dela den här dagen och megabra musik med mina vänner och alla er. Jag är väldigt stolt och överväldigad över denna kväll, det ska bli så himla kul att möta min publik här hemma igen, hälsar Robyn i ett pressmeddelande.

Festivalen Robyn x Smash sker 17 augusti i Stockholm, vid Sjöhistoriska.


LISTA: 40 anledningar att älska Robyn

ANNONCE