Nyhet

Donald Trumps advokat ska rädda Woodstock

GAFFA.se – allt om musik

Woodstockfestivalen har i år återuppstått för att fira 50års-jubileum. Festivalen har tidigare avslöjat en line-up med över 80 artister, däribland världstjärnorna Jay Z, Miley Cyrus och Chance the Rapper. Det är dock fortfarande oklart om festivalen kommer bli av då det tidigare har avslöjats att en av de största finansierna Dentsu Aegis Network har dragit sig ur. Dentsu Aegis Network valde då att ställa in festivalen men Woodstockarrangören Michael Lang menar att den fortfarande blir av.

Nu har festivalen anställt Donald Trumps advokat Marc E. Kasowitz för att försöka lösa strulet och göra så att festivalen ändå blir av, skriver NME. Lang anställde Kasowitz för att representera Woodstock och i tisdags sa Kasowitz i ett uttalande att Dentsu inte hade rätt att ställa in festivalen och instruerade att festivalen kommer att bli av.

Michael Lang sa i ett uttalande under förra veckan att minnet av kaoset kring Woodstock 1969 får honom att tro på att Woodstock 50 kommer att bli av. 


"Det verkar som att historien upprepar sig själv. I juli 1969 förlorade vi vår plats i Walkill och med bara en månad kvar så lyckades vi flytta allt till Bethel. Woodstock skulle ske oavsett vad". 

LÄS OCKSÅ: Svensk fiaskofestival återuppstår

 


ANNONCE