Nyhet

The Sounds ger oväntad festivalspelning i Sverige

GAFFA.se – allt om musik

Maja Ivarsson i The Sounds har under kvällen tagit bladet ur mun och låter hälsa att The Sounds är klara för Gården. Festivalen som under förra året gick under namnet Garden och som huserade i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Så blir det även i år då eventet har expanderat från en till två dagar och nu även står med två scener. En inomhus och en utomhus.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GÖTEBORG! Som ni har saknat oss, vilken tur att vi ses snart då. Spelar den 6 juni. Kom kom kom!

Ett inlägg delat av Maja Ivarsson (@soundsmaja)

Helsingborgsgruppen The Sounds senaste album Weekend släpptes 2013 och innehöll bland annat singeln Shake Shake Shake. Några av bandets största hits är låtar som Living in America och Seven Days A Week.

Tidigare i år gick frontsångerskan Maja Ivarsson och gitarristen Felix Rodriguez ut med ett eget band som heter Crew Of Me&You. De beskriver bandet som en elektroduo som är framfusig och provocerande. Maja Ivarsson beskriver det nya bandet som ett sätt att få testa på nytt inom musiken. Men nu är det alltså återigen prio på The Sounds.

Gården sker i Trädgårdsföreningen, Göteborg, 5-6 juni och har sedan tidigare bokat till sig Tame Impala, The Streets, Kali Uchis, Bad Cash Quartet, Sarah Klang, Princess Nokia, Deerhunter, Yves Tumor (Full Band), Julia Holter, Yaeji, Shame, Black Midi, MorMor, Empress Of, Vita Bergen, Pond och Esther.

EXTRA: Stockholmsklubben Kafé 44 hotad – "De kan dra åt hel***e

ANNONCE