Nyhet

Miley Cyrus och Neil Young till Skandinavien

GAFFA.se – allt om musik

Den danska festivalen Tinderbox lockar med flera riktiga dragplåster i år. Vad sägs till exempel om popvidundret Miley Cyrus och den kanadensiske världsstjärnan Neil Young?

”Ingen har likt Miley Cyrus omvandlat en karriär som populär barn-TV-stjärna till en provokativ, färgstark och gränsöverskridande popstjärna, vilket gjort henne ännu större och mer kontroversiell”, skriver festivalen på sin hemsida.

”Vi är oerhört exalterade över att vi lyckats boka en så enormt stor artist. Det har varit en stor efterfrågan på en stor pop-akt, och med Miley Cyrus levererar vi en av de största i världen just nu”.

I samband med bokningen av Neil Young skrev de:

”Det har äntligen hänt! Efter många månader av hårt arbete är dealen äntligen på plats med ett av rockgenrens allra största namn – legenden Neil Young. Det här är hans enda konsert i Skandinavien under den här turnén, och till sin första Tinderbox-spelning har han med sig sitt entusiastiska band Promise of the Real”.

Varken Miley Cyrus eller Neil Young har några Sverigedatum planerade den här rundan, så om du vill se dem i sommar bör du kika på Tinderbox-biljett.

Även Lana Del Rey, The Chainsmokers, Billie Eilish, Swedish House Mafia, Macklemore, Duran Duran, A$AP Rocky och flera andra artister kommer till festivalen. Tinderbox äger rum i Odense mellan den 27 och 29 juni.   

LÄS OCKSÅ: Veronica Maggio: "Några av er kommer få en present"

ANNONCE