Nyhet

Åre Sessions i förändring – släpper sina första namn

GAFFA.se – allt om musik

Nu står det klart att Åre Sessions återvänder för en fjärde upplaga och gör det med nyheten om att 2020 års festival förlängs med två dagar. Det innebär att besökare kan vänta sig en fyra dagar lång konsertupplevelse och annat skoj. Med detta sagt så kommer merdelen av alla spelningar precis som tidigare år förläggas på fredagen och lördagen. Initiativet säger de grundar sig i att de vill erbjuda en utökad upplevelse för besökare under deras vistelse i Åre. 

I samband med nyheten om tillagda dagar kommer även det första artistsläppet, som i år består av Musikhjälpen-aktuella Miriam Bryant och svenska rockbandet Dungen men även internationella förmågor så som den spanska rapparen Bad Gyal och franska DJ:n Folamour.

Precis som tidigare år ingår festivalupplevelsen när du köper liftkort, detta innebär att du kan lägga lite spår i backen innan du kan gå på after ski deluxe när träningsvärken smyger sig på. Andra aktiviteter som erbjuds under helgen är guidade toppturer, skidskola, yoga, Breakfast Talks och outdoorloppisar.


Åre Sessions äger rum mellan 30 april och 3 maj.

LÄS OCKSÅ: MEST LÄST: Spotify-fusket – så köper artister sig framgång

ANNONCE