Nyhet

BD-raritet släpps i limiterad utgåva

GAFFA.se – allt om musik

Så kallade deep cuts med Broder Daniel är inget vi direkt skämts bort med under åren, man hör ofta om bootlegs och rariteter som cirkulerar i de invigna kretsarna men nu flyter en utav dem till ytan. Det är bandets trummis, Lars Malmros eller "Poplars" i folkmun som väljer att dela med sig av en liveinspelning från 2003, då han menar att bandet befann sig på topp. 

– En inspelning som legat bortglömd 16 år i min gamla portabandare kommer nu att få se dagens ljus. BD Live från Stockholm 2003. Den låter helt enkelt för bra för att bara vara min privata hemlighet, så den görs nu tillgänglig för er med. Jag vet att vårt band kunde vara minst sagt svajiga live men just denna kvällen fick vi till det mesta helt rätt. BD när vi var som bäst!, berättar Poplars i ett pressmeddelande
 
Spelningen i fråga ägde rum på anrika Annexet i Stockholm och har du inte turen att bli bland de 500 privilegierade som lyckas få tag på en skiva så kan du lyssna på en annan ljudupptagning från samma kväll, signerad P3 Live här nedan.
 
 
Vinyl och merch kan beställas/köpas via bandets Bandcampsida.
 
 
ANNONCE