Nyhet

Ozzy Osbourne är tillbaka – hör ny låt

GAFFA.se – allt om musik

Ozzy Osbourne är tillbaka med första nya solomusiken på nästan tio år. Den nya singeln Under The Graveyard är ett smakprov från det kommande albumet Ordinary Man som släpps i början av nästa år.

På det kommande albumet hör vi även Duff McKagan (Guns N’ Roses) på bas och Red Hot Chili Peppers Chad Smith på trummor.

Idén att göra ett nytt album kom i samband med Ozzy Osbournes samarbete med Post Malone. Ozzy spelade in den låten tillsammans med Andrew Watt och det var han som ställde frågan om rockikonen inte ville börja på ett nytt album.


– Jag sa ’ja, det skulle vara jävligt fint, men nu vill jag inte jobba i en källarstudio i sex månader!’ Och bara inom kort hade vi ett album klart. Duff McKagan och Chad Smith kom in och vi jammade under dagarna och jobbade på låtarna under kvällarna, berättar Ozzy om det nya albumet i ett pressmeddelande.

– Tidigare har jag sagt till Sharon att jag kommer göra ett album, men innerst inne har jag tänkt ’jag har fan inte den kraften …’ men Andrew drog den ur mig. Jag hoppas verkligen folk lyssnar på albumet och tycker om det, för jag har lagt mitt hjärta och själ i det. Det här är nog det viktigaste albumet jag gjort på mycket länge, förmodligen det viktigaste sedan No More Tears.


LÄS OCKSÅ: Iron Maiden till Sverige – "vi är exalterade över att komma tillbaka"

 

ANNONCE