Nyhet

Ozzy Osbourne med goda nyheter

GAFFA.se – allt om musik

Det har varit många turer kring Ozzy Osbournes Sverigekonsert. På grund av sjukdom har rockikonen tvingats skjuta upp datumet två gånger. Men nu görs ett nytt försök. Det nya datumet för konserten blir lördag 5 december 2020 på Friends Arena i Stockholm. Som special guests står fortfarande Judas Priets och svenska Hardcore Superstars.

I ett pressmeddelande hälsar Ozzy:

– Jag ser fram emot att komma igång igen, men ni måste bara ha lite mer tålamod. Jag vill vara 100% redo när jag kommer ut och ”knock your fucking socks off.” Jag går inte i pension. Jag har fortfarande gigs kvar att göra och det är även ett nytt album på väg. Till mina fans, jag tackar er ödmjukast för ert tålamod, er lojalitet, jag älskar er.


I förra veckan fick vi till oss en ny låt från det kommande albumet, som väntas släppas i början av nästa år. Det var Osbournes första nya solomusik på nästan tio år.

– Jag hoppas verkligen folk lyssnar på albumet och tycker om det, för jag har lagt mitt hjärta och själ i det. Det här är nog det viktigaste albumet jag gjort på mycket länge, förmodligen det viktigaste sedan No More Tears, berättade Osbourne om det nya albumet.

Lyssna på den nya låten Under The Graveyard här:


LÄS OCKSÅ: We Är Satans Pipel gör massor av Sverigespelningar

ANNONCE