Nyhet

Adele fråntogs sitt Instagram-lösenord – baserat på ett enda foto

GAFFA.se – allt om musik

Precis som många andra välkända musiker är Adele inte ansvarig för sitt officiella Instagramkonto. När det gäller den engelska sångerskan är det dock inte tal om något val, det skriver NME.

Nyligen berättade Adele för skönhetsvloggaren NikkieTutorials att sångerskans manager vanligtvis inte ger henne tillgång till Adeles officiella sociala mediekonton, men att hon under pandemin äntligen fick dela innehåll på Instagram själv. Adele fråntogs dock den rätten igen – och det efter att bara ha delat en enda bild på plattformen.

– De var oroliga vad jag skulle göra om jag blev full eller irriterad, sa artisten.


– Sedan delade jag en bild som många känner till. Det är den enda bilden jag någonsin har delat själv. Och så tog de mitt lösenord från mig igen, fortsatte hon.



Det ska ha varit en bild på sångerskan, som på sin tid möttes av starka anklagelser om kulturell appropriering. På bilden bär Adele håret i så kallade bantuknutar och har även på sig en bikinitopp med motivet av den jamaicanska flaggan. Bilden är tagen i samband med vad som skulle ha varit Notting Hill-karnevalen.

På den musikaliska fronten går det dock bättre för världsstjärnan. Nyligen slog Adeles nya album 30 rekordet som det mest sålda albumet i USA 2021 inom bara tre dagar efter att det släpptes. Albumet fick fyra av sex stjärnor av GAFFAs recensent, och recensionen kan du läsa här.

LÄS OCKSÅ: Drake drar tillbaka sina nomineringar till Grammy Award

ANNONCE