Nyhet

Nu kan du boka Thorsten Flinck som jultomte

GAFFA.se – allt om musik

Den välkände skådespelaren och musikern Thorsten Flinck erbjuder nu sina tjänster som tomte via sitt officiella Instagramkonto. 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Thorsten Flinck (@thorstenflinckofficiell)

– HO HO HO. Finns det några snälla barn här!? Nu har DU en UNIK CHANS att boka mig, Thorsten som jultomte till din klapputdelning på självaste julafton den 24/12 -2021, skriver han.

Han säger att han är bokbar i Stockholm inklusive förorter och stannar i 20 minuter, där priset varierar mellan 3 000 och 3 800 kronor beroende på om det gäller dagen eller kvällen. Han lämnar ut ett telefonnummer dit man kan ringa för att göra sin bokning och några av hans följare är skeptiska till om det är ett skämt.


MUSIKKARRIÄREN OCH MELODIFESTIVAL-FIASKOT

Förutom skådespeleriet har Thorten Flinck kommit att satsa stort på sin musik. 2014 gav han ut sitt senaste album Till Flickorna På Upplandsgatan 71 Från Fiaskot Mittemot. I sin recension av skivan skrev GAFFAs Mathilda Dahlgren bland annat:

"Ton och stämning för associationerna till Alf Robertssons vemodiga vardagsbetraktelser, även om tillvaroanalyserna här hamnar på en högre nivå än köksbordsrealism. Ironiserandet över ytlighetens falska lycka sprider sin känslotomma kropp över sångernas själ. Helheten har en sorgsen prägel, en påminnelse om förgänglighetens oundviklighet och om hopp som runnit iväg, innan man ens hunnit förstå att de existerade.


Texterna tar bland annat parti för kvinnans utsatthet med våldtäktsrisker och underbetalda vårdjobb. De är inte kvävda av självömkan som hos många andra manliga vissångare, vilka mer än gärna vill ställa ut sina krossade hjärtan till allmänt beskådande. Dramatikens flammande fara har dock lagt sig för att vila under en brandfilt av tillfällig trygghet. Musiken späder inte på ämnenas ångest, utan spelar en sekundär roll när budskapen ska fram."

Thorsten Flinck kom även att bli en het nöt senast han skulle medverka i Melodifestivalen, 2020. Läs mer om det här: SVT får stark kritik efter att ha diskat Thorsten Flinck

LÄS OCKSÅ: Thorsten Flinck och hårdrock i kombination


ANNONCE