Nyhet

Hör Green Days nya singel – kommer till Sverige för konsert

GAFFA.se – allt om musik

Green Day har precis släppt sin nya singel Holy Toledo!, som är en del av soundtracket till den kommande filmen Mark, Mary & Some Other People som är en romantisk komedi, uppger NME.



I oktober meddelade Green Day att de släpper ett nytt livealbum, BBC Sessions, den 10 december 2021. Albumet kommer att innehålla exklusiva inspelningar från BBC-sessioner från 1994, 1996, 1998 och 2001. Albumet kommer att innehålla totalt 16 spår, som alla är unika inspelningar av Green Day-klassiker som Basket Case, Brain Stew och When I Come Around. Punkrocktrion har släppt en låt i veckan från det kommande livealbumet, vilket de kommer att fortsätta med fram till albumets releasedatum. Nedan kan du lyssna på ett exempel:



Green Day har också släppt helt nya låtar tidigare i år som Pollyanna och Here Comes The Shock. De skulle egentligen ha gett sig ut på en Europaturné i år, men de fick tyvärr skjuta upp turnén på grund av coronapandemin. Nu är det svenska konsertdatumet därför satt till den 11 juni 2022 i Stockholm istället, dit de kan ta med alla sina nya låtar.

LÄS OCKSÅ: Dave Gahan: “Jag stal från några av de största”

ANNONCE