Nyhet

Kanye West fick besök av Marilyn Manson i kyrkolik sammankomst

GAFFA.se – allt om musik

Rapparen Kanye West, som nu har bytt namn till Ye, gästades av kontroversiella artister som övergreppsanklagade skräckrockaren Marilyn Manson på sitt senaste album Donda. I refrängen i Jail och Jail Pt. 2 sjunger Manson med i rader som "guess who's going to jail tonight?" vilket kan antas syfta på de flertalet övergreppsanklagelser som kvinnor har gjort mot honom på sistone mot hans nekande. Han har också tidigare dykt upp på Kanye Wests lyssningsfest på Soldier Field Stadium i Chicago, där de stod tillsammans på verandan av replikan av Kanyes barndomshus.

Ännu mer kontroversiellt blev det igår söndag när han dök upp på Sunday Service som är en slags kyrkolik sammankomst under ledning av Ye. Eventet livestreamades och även Justin Bieber var en av gästerna, enligt NME. Ett uppträdande hölls på ett tak där de tre musikerna kunde ses omfamna varandra medan böner lästes upp.

På Instagram har flera lagt upp bilder från eventet, där många ifrågasätter det kontroversiella valet av att ha Marilyn Manson som gäst.LÄS OCKSÅ: En komisk instruktionsvideo till hur Ghost skriver sina låtar


ANNONCE