Nyhet

Smile släpper singel som gästas av Robyn

GAFFA.se – allt om musik

Smile är ett kärt projekt för Björn Yttling (Peter Bjorn och John) och Joakim Åhlund (Teddybears och Caesars) som de har vid sidan av sina andra band. De har nu samarbetat med Robyn på den nya singeln Call My Name.

– Jag älskar att sjunga Call My Name och det var ett sant nöje att spela in den och rejva runt i den här vackra låten tillsammans med Joakim och Björn, säger Robyn i ett pressmeddelande.– Vi har haft låten ganska länge men när Robyn sjöng den lyfte hon den verkligen till en annan nivå, hennes röst är bara full av så mycket känslor, säger Joakim Åhlund i ett pressmeddelande.

Call My Name är den femte låten som släpps före Smiles nya studioalbum Phantom Island som kommer den 19 november. Deras första nya album på mer än nio år.

Call My Name är en ganska enkel låt om ovillkorlig kärlek och viljan att försöka skydda den du älskar från en kaotisk och hotfull omvärld, säger Björn Yttling i ett pressmeddelande.

– Ja, jag tror att i mitt och Björns fall, när vi skrev låten riktade vi båda orden till ett barn, men jag antar att man kan tänka sig att det också sjungs till en älskare eller någon du känner starkt för, avslutar Joakim.

LÄS OCKSÅ: Dessa tävlar i På spåret 2021 – bland annat två välkända artister

ANNONCE