Nyhet

Spelfilm om Ozzy och Sharon Osbourne har bekräftats

GAFFA.se – allt om musik

Det har just bekräftats att en biografisk långfilm om metal-legenden Ozzy Osbourne och hans fru Sharon Osbourne kommer att göras, det skriver NME.

Polygram Entertainment, en partner till Universal Music Group, kommer att stå bakom filmen, och både Sharon Osbourne och två av parets barn, Aimée Osbourne och Jack Osbourne, kommer att stå för produktionen.

Den Oscar-nominerade Lee Hall ska i skrivande stund arbeta med manuset till filmen. Det var också han som skrev Elton Johns biografiska långfilm Rocketman som släpptes 2019. Filmen om Ozzy och Sharon kommer handla om parets vilda liv, deras kärlek och deras upp- och nedgångar.


– Vårt förhållande var ibland och ofta vilt, vansinnigt och farligt, men det var vår odödliga kärlek som höll ihop oss. Vi är glada över att samarbeta med Sony Pictures och Polygram med att ta vår historia till skärmen, säger Sharon Osbourne i pressmeddelande, citerat i NME.

Även om långfilmen blir en så kallad biopic så är det inget nytt med att kunna följa Osbourne-parets vilda liv på skärmen. Från 2002-2005 fanns parets tv-serie The Osbournes på MTV. Den första säsongen blev den mest sedda serien på MTV på deras 21 år, när den hade premiär 2002.

LÄS OCKSÅ: Slipknot-medlemmars söner tillkännager debut-EP

ANNONCE