Nyhet

Upplev Miriam Bryants nya album live för första gången på bio

GAFFA.se – allt om musik

Sedan tidigare är det klart att två kvällar med konsert, samtal och den egna kortfilmen P.S Jag Hatar Dig kan upplevas live med Miriam Bryant på Rigoletto i Stockholm den 17 och 18 november. Nu kan vi avslöja att de även kommer att livesändas på Filmstadens biografer över hela landet. Den 19 november släpper Miriam Bryant albumet P.S Jag Hatar Dig, hennes första på fyra år. Biljetterna till de livesända visningarna är nu släppta. 

– Hej på er där ute, nu så!!! Nu har vi äntligen ordnat så att alla som vill vara med på min releasefest – se filmen och se oss framföra albumet live för första gången kommer att kunna göra det. På närmsta biograf. KOM Å KÖSS MAJ!!! Alla ska med!!!! Hoppas vi ses, hälsar Miriam Bryant i ett pressmeddelande.

Med sin förmåga att sammanföra både desperation och glädje genom ett musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en uppskattad artist. Filmen P.S Jag Hatar Dig är regisserad av Daniel Mattiasson. Det är ett porträtt av albumet som följs av ett samtal mellan Daniel Hallberg och Miriam Bryant på scenen innan spelningen börjar. Därefter kommer publiken få uppleva albumet live för första gången.


Visningarna kommer att livesändas på Filmstadens biografer i följande städer och biljetter finns att köpa nu:

Göteborg
Helsingborg
Jönköping
Karlstad
Linköping
Luleå
Lund
Malmö
Norrköping
Umeå
Uppsala
Västerås
Växjö
Örebro

För mer information och biljetter, gå in på filmstaden.se/miriambryant.

LÄS OCKSÅ: Coldplay presenterar en hållbar världsturné


ANNONCE