Nyhet

Cardi B kallade fans för idioter – och försvann från sociala medier

GAFFA.se – allt om musik

Cardi B var nominerad i kategorin Best Rap Performance på årets Grammy Awards. Trots det var rap-stjärnan inte på plats när priset delades ut. Hon kom senare att hamna i dispyt med sina fans på sociala medier om varför hon inte var där.

Käbblet gick till slut så långt att hon bestämde sig för att inaktivera sina konton på både Instagram och Twitter, skriver Billboard.

Enligt sajten ska hon ha skrivit ”Jag tar bort min Twitter men på Gud jag hatar den här dumma jävla fanbasen” och ”Ni tröga idioter som drar in mina barn i det här bara för att ni trodde att jag skulle på Grammy-galan vilket jag inte gjorde, vad fan? När ska jag ha hintat att jag skulle gå? Så jävla dumt jag inte ens behöver försvara mig själv”.


I en livesänd video från Cardi Bs Instagram – innan hon inaktiverade även det – berättar hon att hon under dagen för Grammy Awards gjorde ”girl-day shit today” och sedan öppnade Twitter för att mötas av fans som ”snackar skit”. Videon, skärmdumpad av ett fan, kan ses nedan:


Cardi B har inaktiverat sitt Twitter-konto tidigare. I mars 2021 efter att fans krävt att hon släpper ett nytt album och i oktober 2020 när fans kritiserade hennes privatliv och rapparen Offset.

LÄS OCKSÅ: Cardi B till undsättning för brandtragedins offer – 17 personer miste livet

ANNONCE